VINE A GAUDIR D'UN ENTORN ACCESSIBLE!!

Dins dels actes del 25è Aniversari d'ASPID, el Grup d’Accessibilitat de la nostra entitat celebra la "III edició de la Caminada Popular i Accessible de Lleida", que persegueix com a principal objectiu sensibilitzar l'opinió pública en vers la supressió de barreres arquitectòniques, urbanístiques i de comunicació, i promocionar els entorns accessibles.La caminada es durà a terme el diumenge 27 d’octubre a les 10.30 h des de Rambla Ferran (al costat de la plaça de la Pau). Constarà de dos trajectes, un de més curt (3 km en total) i un de més llarg (6 km). Ambdues rutes són accessibles perquè tothom hi pugui participar. Consulta els itineraris en aquest apartat web.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia, a travès del següent formulari, el mateix dia de l'activitat o bé trucant al 973228980, i  comptarà amb zona d'avituallament, sortejos i sorpreses pels assistents. 
"El Grup d'Accessibilitat d'ASPID està constituït per persones amb mobilitat reduïda i que treballa en la defensa dels drets en matèria d’accessibilitat. Desenvolupa actuacions de sensibilització, informació i assessorament a entitats públiques i/o privades en matèria d'accessibilitat."


Tothom hi està convidat! Us hi esperem!