Pont de Bar
Data publicació | Oferta laboral | Vacants |
---|---|---|
29/08/2024 | Auxiliar de cuina | 1 |
Lloc de treball ofertat/categoria laboral | Auxiliar de cuina |
---|---|
Sector productiu | Serveis, atenció al client. |
Comarca | Alt Urgell |
Formació requerida | ESO |
Experiència | Preferible |
Permis de conduir | Si |
Jornada | 24h/setmana |
Exclusiva per a persones amb Discapacitat | No |
Observacions | TASQUES AUXILIAR DE CUINA Preparació d'Ingredients: Netejar, pelar, tallar i preparar els ingredients necessaris per a l'elaboració dels plats, com verdures, fruites, carns i peixos. Suport en la Cuina: Ajudar en la preparació bàsica de plats senzills seguint les indicacions del cuiner, com preparar salses, guarnicions o amanides. Manteniment de la Neteja: Mantenir netes i ordenades les àrees de treball, així com els utensilis i els estris de cuina. Això inclou rentar plats, olles, paelles i altres elements utilitzats. Emmagatzematge d'Aliments: Col·laborar en la recepció de comandes i en l'emmagatzematge correcte dels aliments, seguint les normes de seguretat alimentària i controlant les dates de caducitat. Suport en el Servei: En alguns casos, l'auxiliar de cuina pot ajudar en la presentació dels plats i en el seu emplatat, així com en la reposició d'aliments en buffets. Tasques de Preparació Prèvies: Realitzar tasques de preparació com descongelar aliments, preparar masses o altres elements que necessiten ser processats amb antelació. Compliment de les Normes d'Higiene: Seguir estrictament les normes d'higiene i seguretat establertes per evitar contaminacions i garantir un entorn de treball segur i saludable. |
Solicitar oferta