Des d’ASPID entenem la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) com la “manera de fer” de les empreses i/o organitzacions, centrada en el respecte a l’ètica, les persones, comunitats i el medi ambient, i que està orientada a incrementar la competitivitat i el desenvolupament sostenible, alhora que repercuteix en poder aconseguir una societat més cohesionada.  
 
ASPID com a organització de l’economia social, ens caracteritzem per una gestió que ja integra en la nostra quotidianitat, valors de responsabilitat social: com la solidaritat, la gestió democràtica i transparent, la participació, implicació en l’entorn i la comunitat..

Oferim l’oportunitat a les empreses, per a fer aliances que impulsin la seva estratègia de RSE i de compliment d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aconseguint un impacte positiu sobre el nostre entorn i comunitat, i la transmissió de valors socials/ètics als diferents grups estratègics de les empreses.

A traves de la nostra aliança què podem aconseguir?
 
  • Assessorament i acompanyament en aplicació de mesures ètiques de RSE 
  • T’ajudem a complir i superar el % de contractació que estableix la Llei en matèria de contractació de persones amb discapacitat
  • Busquem amb tu les alternatives previstes en la legislació per al compliment de Llei General Drets de les persones amb Discapacitat.
  • L’aliança amb ASPID reforçarà i farà visible l’estratègia RSE de la teva empresa


Algunes de les fórmules de col·laboració que et suggerim?

 

 

Col·labora amb nosaltres en els processos de formació de futurs treballadors


 

Contracta treballadors a través de la nostra Agència de Col·locació


 

Subscripció d’un contracte de serveis de call center, facilities services i/o outsourcing


 

Fes un donatiu a favor d’un projecte social i que podràs desgravar (Llei 49/2002)