“El model d’Atenció Centrada en la Persona és present en tota la nostra organització com una metodologia de base transversal, en la que situem al centre de la nostra atenció a la persona i amb la garantia de la dignitat, benestar, drets i capacitat de decisió.”

Des d'aquest enfocament, els serveis d’ASPID son un suport valuós per al benestar individual i col·lectiu, facilitant el control i continuïtat del projecte vital en l'entorn escollit.  Escoltem, comprenem i atenem a la persona des de la seva individualitat i amb la comunitat.

ORGANIGRAMA
 
L’entitat està organitzada amb diferents àrees tècniques, cadascuna disposa d’un equip de  professionals assignat, des del que es  gestionen els diferents serveis i projectes.
Les àrees disposen d’una direcció tècnica pròpia, que facilita l’especialització en els diferents àmbits en els que actuem, i a la vegada facilita l’autogestió des dels diferents equips de professionals de l’entitat.

En l’actualitat, hem iniciat un procés de treball a partir de comissions el que ens permet aconseguir una major transversalitat en l’impacte dels projectes de l’entitat.

 
 
Organigrama Associació Aspid Lleida


ASPID compta amb més de 160 professionals, organitzats a partir de diferents equips i amb professionals de diferents disciplines dins l’àmbit de l’atenció a les persones.

L'impuls de la formació contínua entre els equips de treball així com la instauració de mesures de flexibilitat per permetre la conciliació de la vida personal, professional i familiar, són eixos fonamentals en la política de RRHH de l’organització.

PRESÈNCIA TERRITORIAL
Som presents a diferents comarques lleidatanes on gràcies a la col·laboració de les administracions municipals, podem apropar els nostres serveis a les persones i a les comunitats locals.
 
Mapa presencia territorial Associació Aspid