Agència de col·locació - Procés de selecció de personal per competències

 

 

Els nostres Serveis d’Agència de Col·locació estan acreditats per la Generalitat de Catalunya amb nº 0900000085, i autoritzats pel Servicio Empleo Público Estatal, oferint un servei gratuït de preselecció de personal totalment adaptat a l’empresa i el territori.
 

“Afrontem la dualitat del procés candidat/empresa amb itineraris individualitzats que garanteixen la coneixença del perfils professionals i competencials dels candidats.” 
 


 
Comptem amb experiència des de l’any 2001 en la selecció de persones, el que ens permet dur a terme processos de selecció de candidats/es de forma eficaç i especialitzada.


 


 
Disposem de varies delegacions per la província, així com xarxes de col·laboració nacionals, disposem d’una borsa de més de 1.000 candidats locals, de diversos perfils professionals.


 


 
Treballem amb el mètode de selecció per competències, un model de selecció que parteix de la identificació i el desenvolupament d’aquelles competències professionals fonamentals per al desenvolupament d’un lloc de treball.

“El nostre objectiu és que la empresa incorpori a  la persona més adient per al lloc de treball,  d’ entre un nombre reduït de candidats pre-seleccionats.”Vols aprofundir més sobre com treballem? Visita la web Serviaspid.

Visitar webConsultoria especialitzada


Tota empresa, independentment de la seva mida o sector, pot gaudir d’ incentius a l’hora de la contractació de treballadors.

Som experts en l’acreditació i gestió de les bonificacions i incentius fiscals segons normativa vigent, en matèria de contractació de personal amb Discapacitat, Incapacitat Laboral i/o persones en situació d’atur.

Si necessites informació sobre adaptacions a l’ empresa, t’ assessorarem de les millors condicions.
Formació per les empreses- Pràctiques no laborals

Organitzem i impartim formació a mida subvencionada per aquelles empreses que necessiten incorporar nous treballadors.

Desenvolupem cursos a mida de cada empresa segons les seves necessitats de contractació de nous treballadors i que faciliten l’aprenentatge i l’adquisició de coneixements específics propis de cada empresa:
 
  • Adaptem a la vostra mida el curs de formació a realitzar per a cobrir les vostres necessitats i expectatives amb les noves contractacions de treballadors.
  • Analitzem amb vosaltres les vostres necessitats i identifiquem els aspectes estratègics i operatius a desenvolupar.
  • Gestió de tots els aspectes organitzatius de la formació.
Altrament la nostra Agència de col·locació treballa amb diferents programes públics i privats que ofereixen a les empreses la possibilitat d’incorporar al seu equip de treball personal amb pràctiques.

“Les pràctiques donen l’oportunitat a l’empresa de col·laborar en la formació de futurs treballadors/es, conèixer el personal sense un vincle laboral i provar diferents perfils  per facilitar la selecció de personal en futurs processos de selecció”

ASPID assumeix el cost de l’ assegurança que empara a l’alumnat en pràctiques mitjançant prestacions sanitàries i econòmiques durant la realització de les pràctiques.


Si vols que t’ajudem a trobar el personal que requereix la teva empresa, o vols més informació sobre com et podem ajudar, només cal que omplis el següent formulari: