ASPID AUTONOMIA - Recursos per a l’Autonomia Personal i la promoció de la Vida Independent

Oferim un servei especialitzat amb a finalitat de disposar i ordenar els serveis, recursos, suport i assistències de tot tipus, que contribueixen a incrementar al màxim grau possible l'autonomia personal i la vida independent de les persones en situació de discapacitat i/o dependencia, impulsant accions específiques i transformadores, que en millorin la percepció de benestar i de qualitat de vida.

Visitar www.aspidautonomia.cat


Donem suport a les persones amb:

 
Aspid orienta

Servei especialitzat d’informació, orientació i acompanyament en l’àmbit de la discapacitat i/o dependència.
 
Orientació a les denúncies

Orientació i suport per totes aquelles persones que hagin vist vulnerats els seus drets per una qüestió de discapacitat i/o dependència.
Grups de participació i suport

En l'àmbit de l'accessibilitat, dany cerebral sobrevingut i vida independent, amb l’objectiu de treballar des de la positivització de la discapacitat a través de diferents iniciatives i activitats transformadores en la comunitat.
Mentoria social - Suport entre iguals

Procés acompanyament a les persones que es troben en un procés de transició vital degut a l’adquisició d’una discapacitat, al diagnòstic d’una malaltia, etc... per afavorir el desenvolupament personal a través de l’aprenentatge entre iguals.
Formació a mida

Programes formatius específics per a personal de l'administració pública o empresa privada en diferents àmbits:
  • Pautes d’atenció a les persones en situació de discapacitat i/o dependència
  • Accessibilitat 
  • Productes i tecnologies de suport i de la comunicació
ASSISTÈNCIA PERSONAL

El servei d’assistent personal proporciona a les persones amb situació de dependència o discapacitat el suport que la persona consideri necessàri en els àmbits i activitats de la vida diària, i segons els propi projecte de vida
 

"Implica en la persona una coresponsabilitat en la gestió  del seu propi servei, assumint un paper actiu en l’exercici de  autonomia decisòria i funcional, i determinant les seves fites i les activitats en les que precisa suport."

Per accedir a l’assistent personal, actualment l’única via d’accés a la Província de Lleida, és a través de la Llei d’Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència, mitjançant la prestació econòmica vinculada a servei. 

Els nostres principis d’atenció:
 
  • Flexibilitat
  • Adaptació
  • Autodeterminació

Necessites un servei d’assistència personal?  Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te la millor solució!TRANSPORT ADAPTAT
 
Disposem de vehicles de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i per a facilitar els desplaçaments dels nostres socis a serveis socials i/o sociosanitaris.