Treballem en col·laboració amb diferents agents social de la província de Lleida (escoles, Ajuntaments, esplais, grups d’escoltes i entre d’altres...), desenvolupant projectes de sensibilització i educació en valors.
 

"La sensibilització és una eina bàsica per aconseguir transformacions socials reals i perdurable i que ens permet avançar cap a una veritable societat de valors, una millora en la convivència, en el respecte dels drets de les persones i a l’assoliment d’unes condicions de vida justes per a tothom."

 

Conta Contes Inlusius (0 a 5 anys)

Persones amb gran discapacitat física, es desplacen a escoles bressol o infantils de la província de Lleida per tal d’explicar contes inclusius i d’educació en valors.

  
Posa’t al meu lloc i m'entendràs! (6 a 12 anys)

Apropem la discapacitat i els valors ètics, amb el testimoniatge de col·laboradors amb discapacitat física, i realitzant tallers vivencials.

Transformant Perspectives ( més de 13 anys)

A través del testimoniatge de persones amb discapacitat expliquem als joves la realitat de viure amb una discapacitat, amb tertúlies dirigides a trencar els prejudicis i la prevenció dels riscos d'accidentalitat.

  
Càpsules de Coneixement ( Cicles Formatius i Universitats)

Transferim els coneixements d'ASPID i del seu equip en l'àmbit de l'atenció a persones amb discapacitat i/o col.lectius vulnerables als futurs professionals del sector social.