Treballem en col·laboració amb diferents agents social de la província de Lleida (escoles, Ajuntaments, esplais, grups d’escoltes i entre d’altres...), desenvolupant projectes de sensibilització i educació en valors.

La sensibilització és una eina bàsica per aconseguir transformacions socials reals i perdurable i que ens permet avançar cap a una veritable societat de valors, una millora en la convivència, en el respecte dels drets de les persones i a l’assoliment d’unes condicions de vida justes per a tothom.


 


 

Conta Contes Inlusius (0 a 5 anys)

Són projectes en el que persones amb gran discapacitat física, es desplacen a diferents escoles bressol o infantils de la província de Lleida per tal d’explicar als més petits contes inclusius i d’educació en valors.
 

  

 

Posa’t al meu lloc! (6 a 12 anys)

Aconseguim apropar la discapacitat i els valors ètics, comptant amb el testimoniatge de col·laboradors amb discapacitat física i a través de realització de dinàmiques lúdiques els infants es posen al lloc de persones amb diferents discapacitats 

Aprenentatge - Servei (Més de 13 anys)

Desenvolupem projectes d’Aprenentatge Servei – Servei Comunitari, amb diferents Instituts. Són accions amb les que desenvolupem les competències socials i ciutadanes a través d’accions de compromís cívic i l’exercici actiu en la ciutadania.

  

 

Pràctiques Formatives

Acollim estudiants de cicles formatius i universitaris durant el seu període de pràctiques curriculars, contribuint al seu creixement com a futurs professionals de l’àmbit social i sanitari.