L'ASSOCIACIÓ DE PARAPLÈGICS I DISCAPACITATS FÍSICS DE LLEIDA (ASPID), és una associació sense ànim de lucre i que està inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb Núm. 1.714 de la secció 1a de la demarcació de Lleida.
Altrament, disposa de DECLARACIÓ D'UTILITAT PÚBLICA pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya des del 8 de febrer del 2008.Tenim integrat entre els valors de l’organització la transmissió a la societat d’una plena transparència en la nostra gestió.

Amb aquest objectiu, l'entitat es sotmet, de manera voluntària, a l'anàlisi i auditories de la Fundación Lealtad, i als Principis de Transparència i Bones pràctiques de les ONG.

Accedeix al nostre informe d'acreditació a la Fundació Lealtad AQUÍ .Altrament i amb la fi de promoure millores continues en la gestió interna, ASPID es sotmet voluntàriament al marc del Balanç Social. Avaluem de forma sistemàtica, objectiva i periòdica cinc grans característiques de tota entitat que vulgui ser socialment responsable: la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, el compromís social i la qualitat laboral. Aquesta és una eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern. 

Accedeix al nostre informe de resultats Balanç Social i mesura de l'impacte, AQUÍ.Pot fer la seva comunicació mitjançant aquest formulari i/o directament al correu electrònic transparencia@aspid.cat . L’entitat seguirà el estricte compliment del protocol aprovat per la Junta Directiva d’ASPID per a l’atenció de la seva comunicació:    

Responsable: ASSOCIACIÓ DE PARAPLÈGICS I DISCAPACITATS FÍSICS DE LLEIDA (ASPID)
Finalitat: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: dpd@aspid.cat
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat (podeu llegir en la part de sota d'aquesta pàgina web).