“Sabem molt bé que les persones que requereixen suports o atencions prefereixen continuar vivint a casa seva i en el seu entorn comunitari , segons les seves preferències, hàbits i estils de vida”.

Els serveis d’atenció domiciliari i suport en l’entorn oferim un acompanyament i tracte personalitzat, flexible i ajustat a cada necessitat.


Us oferim suport en:

 


Activitats domèstiques i de manteniment de la llar

 


Atenció a la persona i cura personal

 


Activitats d’acompanyament i relació amb l’entorn
 

Com treballem:


El nostre servei compta amb un equip humà que vetllarà pel seu benestar personal i emocional. Comptem amb persones qualificades en manteniment de la llar,  sociosanitari, teràpia ocupacional, treball social i infermeria.

Un professional de treball social fa les valoracions a domicili amb l’objectiu de conèixer la persona en el seu entorn i la seva xarxa de suport. Així com tot el acompanyament i gestió de necessitats segons el propi projecte vital.

Comptem amb la figura del auxiliar de referència,  garantim la continuïtat del mateix professional sociosanitari al domicili.

Complementàriament comptem amb el suport de un professional en teràpia ocupacional i en infermeria, per respondre acuradament a les necessitats sobrevingudes.

Els nostres principis d’atenció:
 
  • Personalització
  • Flexibilitat
  • Professionalitat


Necessites un servei a domicili? Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor servei!

Contacta'ns

 
FAQ . Preguntes freqüents