En motiu de la celebració del Dia del Dany Cerebral Sobrevingut, el grup de Dany Cerebral d’ASPID ha organitzat un Cinefòrum el proper 30 d’octubre a les 17:30 h a l’Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Claris núm. 10 de Lleida), que pretén ser una acció de sensibilització amb la intenció de donar a conèixer a la població general aquesta patologia i les seves seqüeles, i de quina manera aquestes tenen un impacte sobre la seva vida i les persones del seu entorn.

Durant aquesta activitat es llegirà el manifest en commemoració al Dia del Dany Cerebral i es projectarà la pel·lícula “Háblame de ti” (2018) i es farà una posterior reflexió sobre els aspectes més rellevants de la mateixa amb la participació dels assistents a l’acte i membres del grup.

El grup de Grup de Dany Cerebral Sobrevingut d’ASPID està format per 13 persones que han patit de forma directa o indirecta les conseqüències d’aquesta patologia i que es reuneixen periòdicament durant l’any per a dur a terme accions de sensibilització.

Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom. 

Us hi esperem! 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració