Nou Curs Online d'Especialització en Atenció Sociosanitària en Domicilis i Residències
La proposta està adreçada a persones aturades amb o sense discapacitat que tinguin una formació prèvia o experiència laboral en el sector sociosanitari i vulguin especialitzar-se

ASPID ha obert la matrícula per al curs online d'Especialització en atenció sociosanitària domiciliària i residencial, que tindrà lloc el mes de juliol en el marc de el Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa. A banda de formació més general, les sessions oferiran continguts específics relacionats amb la COVID- 19 (protocols sanitaris, prevenció etc.). El curs, està subvencionat i té places són limitades, està especialment adreçat a persones aturades amb o sense discapacitat que tinguin una formació prèvia o experiència laboral contrastada en el sector sociosanitari i vulguin especialitzar-se.

La iniciativa respon a la manca de personal especialitzat en aquest àmbit i a la necessitat per part del sector de treballadors qualificats. Dos singularitats de la proposta és que es tracta del primer curs d’aquest tipus que es fa dins del Punt Formació Incorpora, i també la primera vegada que es fa 100% online, ja que la situació sanitària actual aixó ho aconsella.

Les sessions comptaran amb la participació de Neurolleida i el seu equip de professionals, els quals seran els responsables d’impartir les competències tècniques, com els fonaments de la demència, l’estimulació cognitiva aplicada a la gent gran, les pautes i estratègies favant la disfàgia, com utilitzsar les activitats quotidianes coma eina d’estimulació, el recurs de la música i la prevenció de las COVID-19).

A banda de la formació tècnica, els participants rebran competències transversals (gestió de les emocions, gestió de l’estrès, l’autocura professional, el mindfulness), bàsiques en aquest sector. Es tracta d’aspectes que, aquests mesos de pandèmia, s’han evidenciat força necessaris per a les persones que tenen cura de la nostra salut. El programa inclou també una píndola formativa sobre el dol de la mà dels experts de Grup d'acompanyament a l'Dol de Lleida.

Els interessats en el curs poden demanar més informació al 973 22 89 80 o enviar un correu a svilasalo@aspid.cat.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració