Com ja comença a ser tradició, un any més, el Grup de Dany Cerebral Sobrevingut d’ASPID  celebrarem la nostra Vetllada Poètica. La cita serà el dia 29 de març les 19:30  h a l’Espai Orfeó (C/ Sant Martí 60-62) dins el marc de programació del Consell Participatiu de l’Orfeó Lleidatà, de la Fundació Orfeó Lleidatà.
 
Per aquesta ocasió el títol de l’acte serà ”Hem sortit de l’estàndard, som divergents!”. El terme vinculat al pensament lateral o també anomenat pensament divergent representa tots aquells camins alternatius que no estem acostumats a utilitzar. Segons aquest pensament, la majoria de la gent només tendeix a veure una manera de resoldre un problema, fent servir la lògica, quan en realitat hi pot haver diverses maneres de resoldre'l que no són visibles a simple vista. Aquest concepte està lligat a la creativitat i la imaginació, capacitats que les persones que han patit un Dany Cerebral Sobrevingut i que conviuen amb les seqüeles, sovint posen en funcionament per a fer les activitats de la vida diària, però canviant la manera en què ho feien abans del dany i substituint-la per una altra més enginyosa.

Durant l’acte hi haurà la lectura de poemes i fragments literaris a càrrec de persones destacades en l'àmbit cultural de les terres lleidatanes; comptarem amb la participació dels Rapsodes del Segre; en Jordi Garcia, Rapsoda de Down Lleida; així com interpretacions musicals a càrrec de Som Gospel Lleida; Núria Melé, flautista; interpretacions de dansa a càrrec de Lleida Swing i Dancescape, entre d’altres actuacions artístiques.

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Us hi esperem!


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració