ASPID s’adherit a la Setmana Europea de Prevenció de Residus (http://residus.gencat.cat/ca/inici ) que es celebra entre el 16 i el 24 de novembre i és dinamitzada per l’Agència Catalana de Residus.

La campanya liderada per ASPID consistirà en divulgar i conscienciar a la ciutadania sobre la reutilització d’aparells ortopèdics que actualment estiguin en desús, tals i com: cadires de rodes, caminadors, crosses, llits articulats i/o altres ajudes tècniques que possibilitin majors quotes d’autonomia a les persones amb qualsevol dependència.

La iniciativa d’ASPID pretén en un futur poder posar en disposició de les persones que ho necessitin aquest tipus de aparells, aconseguint donar-los un segon ús i reduir els residus, i a la vegada aconseguint un segon objectiu de facilitar solidàriament aquestes ajudes a persones que romanguin en una situació de dependència i necessitin d’aquests productes de suport.

Les persones interessades en aquesta campanya poden adreçar-se a ASPID al 973228980 – Departament de Serveis per a l’Autonomia Personal.
 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració