Amb el suport de “La Colla dels 50”, ASPID ha dut a terme activitats amb l’Agrupació Cal-Met i altres obert a tothom i una recollida de productes d’higiene personal
 
ASPID va organitzar ahir per la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa activitats de sensibilització entorn la discapacitat (física, visual, auditiva, etc.) obertes a tothom, que van tenir una bona resposta per part dels ciutadans i les ciutadanes. A més, la trobada, de marcat caràcter solidari, va servir per recollir productes d’higiene personal que es lliuraran a la Creu Roja del Pla d’Urgell per tal que els destini a les famílies amb vulnerabilitat social. 
 
La jornada d’ASPID va començar amb una trobada solidària amb el grup de 17 joves de 14 a 17 anys de l’Agrupació Escolta i Guia Cal-Met a la capital del Pla d’Urgell. L’acte va consistir en una xerrada de sensibilització entorn la problemàtica de les persones amb discapacitat a càrrec de dos col•laboradors d’ASPID que han parlat de la seva vivència. Posteriorment, els joves van participar en diferents dinàmiques amb l’objectiu d’empatitzar amb els diferents tipus de discapacitats (física, visual, auditiva, etc.).
 
Aquesta activitat solidària s’ha dut a terme gràcies al suport de “La Colla dels 50” de Mollerussa, que ja ha col•laborat amb ASPID en altres ocasions per tal d’impulsar projectes de millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració