Col·laboració econòmica de Canon en el 25è aniversari d'ASPID
L’organització lleidatana durà a terme diferents activitats durant aquest any per celebrar els seus 25 anys d’existència


L’empresa Canon Business Center ha concedit una subvenció de 1.200 euros a ASPID  que es destinarà a sufragar part del programa d’activitats que l’entitat lleidatana desenvoluparà enguany per celebrar el seu 25è aniversari. Canon és una firma pionera en la innovació i el subministrament de productes i solucions per a empreses i consumidors.

Segons els responsables de Canon, i seguint la filosofia d’aquesta firma resumida en la paraula kyosei, que significa “viure i treballar junts per al bé comú”, l’empresa ha volgut col·laborar amb ASPID aprofitant l’efemèride i ha fet l’esmentada donació de 1.200 euros a l’organització lleidatana.

ASPID es va fundar l’any 1994 fruit de la iniciativa social de les persones amb discapacitat física de les comarques de Lleida. L’organització treballa amb l’objectiu d’afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment amb discapacitat o situació de vulnerabilitat social, oferint eines i suports que afavoreixin el seu desenvolupament integral.


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració