Donació de CANON a ASPID destinada al seu projecte associatiu
Adreçada bàsicament a sufragar el programa d’activitats del 25è aniversari de l’entitat lleidatana


L’empresa Canon Business Center ha donat una subvenció de 1.200 euros a ASPID destinada al projecte associatiu i especialment a sufragar part del programa d’activitats que l’entitat lleidatana desenvolupa fins al març d’enguany per celebrar el seu 25è aniversari. 

Segons els responsables de Canon, i seguint la filosofia d’aquesta firma resumida en la paraula kyosei, que significa “viure i treballar junts per al bé comú”, l’empresa va decidir col·laborar amb ASPID, en la seva qualitat d’associació que treballa en temes d’interès social i aprofitant aniversari, fent l’esmentada donació de 1.200 euros a l’organització lleidatana.

ASPID celebra el 25è aniversari de la seva creació amb un ampli programa d’accions que inclou activitats reivindicatives, de sensibilització social, lúdiques, culturals i formatives, adreçades tant als socis com a la ciutadania en general. L’entitat lleidatana porta a terme una dotzena de propostes, entre les quals destaca el lliurament dels Premis ASPID, la Vetllada Poètica, la Caminada accessible o el concert "Junts" amb la coral “Cor d'ASPID”.

ASPID es va fundar l’any 1994 fruit de la iniciativa social de les persones amb discapacitat física de les comarques de Lleida. L’organització treballa amb l’objectiu d’afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment amb discapacitat o situació de vulnerabilitat social, oferint eines i suports que afavoreixin el seu desenvolupament integral.
 
Servei de premsa d’ASPID: tel. 973 22 15 96
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració