Conjuntament des d’ASPID i ECOM us convidem a una nova sessió del Grup de Treball d’Accessibilitat (GTA), que tindrà lloc el proper 16 de juliol, de 12:00 h. a 13.30 h. a ASPID (local del C/ Príncep de Viana, 94, Lleida).

En aquesta ocasió tractarem El dret a l’habitatge: Quines són les nostres necessitats i propostes per elaborar un pla d’acció conjunt?

Aquesta trobada persegueix els següents objectius:

1 – Posar en comú les necessitats en relació a l’habitatge, i el seu accés, recollida de propostes de millora i d’accions d’incidència política per garantir aquest dret.

2 – Elaboració d’un pla d’acció conjunt, amb l’objectiu de traslladar-ho tant a les administracions competents com a altres agents implicats.

És necessari confirmar assistència, podeu fer-ho a través del 973 22 89 80 o a  pbuedo@aspid.cat. Persona de contacte: Patrícia Buedo

També us podeu inscriure a través  d'aquest formulari. 

Degut a la importància dels temes que treballarem i l'impacte que tenen a nivell de territori i a la vida quotidiana del col·lectiu, us demanem el màxim d’assistència i que pugueu fer difusió a les vostres xarxes socials i entre la vostra base social i/o altres persones o entitats que creieu que poden estar interessades en els temes a tractar.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració