Acció de sensibilització entre usuaris del Centre d'ASPID i infants del Servei Socioeducatiu Municipal Gínjol
La iniciativa pretén apropar la realitat de les persones amb discapacitat als nens i nenes de la ciutat.

Un grup de 30 usuaris del Centre d'Atenció Diürna d'Aspid i 10 nens del Servei d'Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol gestionat per ASPID, s'han reunit aquest matí per tal d'apropar la realitat de les persones amb discapacitat als nens i nenes de aquest servei municipal.

Els usuaris del Centre d'Atenció Diürna "Candi Villafañe" i els petits han compartit unes hores junts i han practicat diferents esports com són la petanca, el tennis de taula o els escacs. En la trobada, celebrada a la seu d'Aspid, van assistir 10 nens i nenes del grup de petits (de 4 a 8 anys) de l'Gínjol, mentre que un segon grup de 19 nens (de 8 a 12 anys) anirà demà dijous, i el divendres serà el torn de 11 nens més (de 12 a 16 anys). En total, participaran en l'experiència -organitzada per l'entitat- 40 nens i nenes del Gínjol.

La iniciativa, destinada a promoure l'educació dels infants en valors i la normalització de la discapacitat, s'emmarca en les activitats d'estiu que organitzen els dos serveis, i que pretenen oferir propostes diferenciades a les del curs habitual. La idea és oferir experiències diferents (sortides lúdiques i culturals, piscina, esports a l'aire lliure, immersió en nous entorns, etc.) que permetin conèixer diferents àmbits socials i aportar una perspectiva més global de la realitat, oferint nous valors com la diversitat i la integració social.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració